Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Τσίπρας: «Να μην κοιμούνται ήσυχοι όσοι υποκινούνται από τη διαπλοκή»

20130225-074145.jpg…γιατί θα τους κρεμάσουμε σαν τον Τσαλικίδη, θα τους παρακολουθούμε τα τηλέφωνα, θα κάνουμε εταιρείες με το Ν. Παπανδρέου, θα τους κάψουμε σαν την Ηλεία, θα τους σκοτώσουμε με εξοστρακισμένες σφαίρες και μετά θα τους σπάσουμε τα μαγαζιά σαν τον Δεκέμβρη του 08.
(Φωτό δεξιά, ο κύριος Τόμας Μίλλερ, τ. συνέταιρος του Νίκου Παπανδρέου, πολιτικός προϊστάμενος των υποκλοπών κλπ. Δεύτερος από αριστερά, ο κύριος Σπέκχαρντ, που 
γκρέμισε τον Southstream και τον Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη. Α, και την Proton. Παραδόξως και οι δύο είναι έξω, αγκαλιά με τον Αλέξη. Τρέμει η διαπλοκή)

Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: