Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΦΟΒΟΙ - ΕΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ‏



Νέα Υόρκη: Οι παγκόσμιες χρηματαγορές, το αργό πετρέλαιο και το ευρώ, σημείωσαν πτώση την Πέμπτη λόγω φόβων για μια ενδεχόμενη τραπεζική κατάρρευση στην Κύπρο και ενδείξεις ότι η οικονομική ύφεση βαθαίνει στην Ευρώπη.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, αρκετές αισιόδοξες οικονομικές εκθέσεις των ΗΠΑ για τα ακίνητα, τη μελλοντική οικονομική δραστηριότητα και τις επιχειρηματικές συνθήκες στην ατλαντική περιοχή, καθώς και η βελτίωση της εργοστασιακής παραγωγής της Κίνας απέτυχαν να ενισχύσουν το αίσθημα εμπιστοσύνης των επενδυτών.

Οι τιμές των ομολόγων των ΗΠΑ και της Γερμανίας σημείωσαν άνοδο, καθώς οι επενδυτές προσπαθούσαν να εκτιμήσουν κατά πόσο η Κύπρος θα κατέληγε σε συμφωνία που θα τη βοηθήσει να αποφύγει τη χρεοκοπία και μια πιθανή χρηματοοικονομική κατάρρευση.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στην Κύπρο», ανέφερε ο Λου Μπρίεν, αναλυτής αγορών στην DRW Trading, στο Σικάγο. «Αν δεν μπορούν να έχουν κάποια κατάληξη και οι πιθανότητες εξόδου της Κύπρου από την ευρωζώνη αυξηθούν, τότε νομίζω ότι αυτό θα δημιουργήσει μια φυγή» στην ασφάλεια.

Ο χρυσός έφτασε στην ψηλότερη τιμή του εδώ και σχεδόν ένα μήνα, με τη νευρικότητα γύρω από το θέμα της Κύπρου να προκαλεί την ανάγκη για το μέταλλο που θεωρείται ως καταφύγιο. Οι τιμές του χρυσού αυξήθηκαν κατά $6,85 σε $1.623,70 την ουγγιά........
........................
τρικλοποδιά
--------------------------------------------------------------------
Και η Συνέχεια ..............

Υποβάθμισε σε CCC την Κύπρο η S&P


Η τρόικα και η Γερμανία κατάφεραν να πτωχεύσουν άλλη μία οικονομία της Ευρωζώνης, τουλάχιστον σε επίπεδο αξιολόγησης: Πριν λίγο η S&P υποβάθμισε την Κύπρο σε CCC από CCC+, που σημαίνει οικονομία σε κατάσταση χρεοκοπίας. Χρεοκοπησε η μοναδική αποδεδειγμένα χώρα με τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου της ευρωζώνης, ελάχιστα πριν αρχίσει η εξόρυξή τους!
Αν αυτό δεν είναι δόλια πτώχευση εκ μέρους των "εταίρων" της, τότε τι είναι;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σημ.axinosp:Έγινε. τώρα τρεχάτε !!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: