Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Βερολίνο: Καμία βοήθεια αν δεν συνεισφέρει και η ίδια η Κύπρος – ας χρεοκοπήσουν οι τράπεζες


Αδιάλλακτη στάση είναι αποφασισμένη να κρατήσει η Γερμανία σύμφωνα με την εφημερίδα Handelsblatt, αν δεν δει την Κύπρο να δεσμεύεται ότι θα συνεισφέρει τα μέγιστα δυνατά για την διάσωσή της.
Σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα, κυβερνητικές πηγές στο Βερολίνο δηλώνουν πως η κυβέρνηση της Μέρκελ είναι διατεθειμένη ακόμη και να αφήσει τις κυπριακές τράπεζες να χρεοκοπήσουν αν δεν δουν την Λευκωσία να συνεργάζεται αποτελεσματικά. Η Γερμανία πιστεύει ότι η Ευρωζώνη έχει περιθώρια ακόμη να βοηθήσει την κυπριακή κυβέρνηση να αποφύγει την χρεοκοπία και την έξοδο από το ευρώ. «Δεν είναι το επιθυμητό σενάριο, αλλά η απόφαση εξαρτάται από την Κύπρο».
Τη σκληρή γραμμή επιβεβαιώνει, με δηλώσεις του στην γερμανική εφημερίδα, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χριστιανοδηνοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών Φόλκερ Κάουντερ, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο οποίος επισημαίνει ότι η Ευρωζώνη προσέφερε στην Κύπρο ένα «πραγματικά αποδεκτό» πακέτο σωτηρίας και τονίζει ότι «μετά την απόρριψή του από την Βουλή, η μπάλα είναι στο γήπεδο της Κύπρου». Προσθέτει ότι δεν είναι δυνατόν οι Κύπριοι να θέλουν να υποβληθούν σε θυσίες μόνο οι άλλες χώρες και να μη να συμβάλουν οι ίδιοι στην λύση των προβλημάτων τους. «Η Ελλάδα ήταν, σε αντίθεση προς την Κύπρο, διατεθειμένη να αναλάβει εντελώς διαφορετικό φορτίο, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα στον σωστό δρόμο» δηλώνει ο Κάουντερ.
iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: