Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Με την ίδια "κασέτα" δουλεύουν όλοι οι πολιτικοί - ΒΙΝΤΕΟ


Ή λένε τα ίδια ή η κρίση έχει χτυπήσει και τα κόμματα και έχουν κοινό προσωπικό όταν γράφουν τους λόγους τους....
Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!
Με την ίδια "κασέτα" δουλεύουν όλοι οι Πολιτικοί.Ζωντανό παράδειγμα...;; Σαμαράς - Παπανδρέου ότι δήλωνε ο ένας,έλεγε και ο άλλος.
Ιδού και απόδειξη στο παρακάτω Βίντεο:
πηγη
Κατοχκά Νέα

1 σχόλιο:

Περαστικός είπε...

"Θυμίζουμε ότι ο ψεύτης ο Κανάκης παρουσίασε βίντεο όπου ακούγονται ΓΑΠ και Σαμαράς να λένε διαδοχικά ακριβώς τα ίδια πράγματα και σχολίαζε χωρίς σταματημό τη μεγάλη ανακάλυψη που έκανε ρωτώντας μάλιστα "Μα πόσο μαλάκες είμαστε που τους ακούμε και του ψηφίζουμε".
Φυσικά αποκαλύψαμε την προβοκάτσια και την παραπληροφόρηση εδώ στο βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=19P0jQ...
Ο Θέμος Αναστασιάδης έδειξε και αυτός στο ΟΛΑ 11 στις 20.12.2010 ότι το βίντεο που παρουσίασε ο Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα ήταν προβοκάτσια μιας και ο Σαμαράς απλά επανέλαβε ένα χρόνο μετά στη ΔΕΘ του 2010 τις δηλώσεις του ΓΑΠ στη ΔΕΘ του 2009, για να δείξει ότι δεν τις τήρησε.
"

http://www.youtube.com/watch?v=GC713nmNdkg

Έλεγχε τι ανεβάζεις.