Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΑΝΕΙΩΝ Δισεκατομμύρια έχασαν τρεις μικρές τράπεζες της Ισπανίας


Τρεις μικρές ισπανικές τράπεζες ανέφεραν σήμερα απώλειες πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, γεγονός το οποίο δείχνει το μέγεθος των προβλημάτων της Ισπανίας με την αγορά ακινήτων της.

Δισεκατομμύρια έχασαν τρεις μικρές τράπεζες της Ισπανίας
Οι τρεις τράπεζες —Banco CEISS, BMN και Caja 3— οι οποίες είχαν υπαχθεί όλες σε διαδικασία διάσωσης από την κυβέρνηση, αναγκάστηκαν να κάνουν μεγάλες διαγραφές μη εξυπηρετούμενων στεγαστικών δανείων και πόρων του ενεργητικού τους.


Η Ισπανία ανάγκασε τις τράπεζές της να αναγνωρίσουν τις απώλειές τους στο πλαίσιο της προσπάθειας εξυγίανσης του τομέα αφού έσκασε η φούσκα των ακινήτων το 2008.
Οι τράπεζες που δεν είχαν αρκετά ισχυρή κεφαλαιακή βάση, όπως οι τρεις αυτές τράπεζες, στράφηκαν στο κράτος για υποστήριξη, αναγκάζοντας την Ισπανία να λάβει 41 δισεκατομμύρια ευρώ σε ευρωπαϊκή βοήθεια για τον τραπεζικό της τομέα.
Σημ.axinosp:Στην Ισπανία το κράτος ανάγκασε τις τράπεζες να αναγνωρίσουν τις απώλειες τους σε στεγαστικά , στην Ελλάδα η κυβέρνηση των τοκογλύφων-δωσιλόγων δίνει λεφτά στους Τραπεζίτες και σε κυνηγάνε να σου κατάσχουν το σπίτι σου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: