Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ> Ο Αναστασιάδης τρέμοντας επιστρέφει τα δις στους Ρώσους ολιγάρχες! Κουρεύει μόνο καταθέσεις Κυπρίων και Ελλήνων!



Έκτακτο. Αναβολή ψηφοφορίας στην Κύπρο και κλειστές οι τράπεζες ως την Παρασκευή μπροστά στον τρόμο των εξελίξεων.
 
Οι Ρώσοι ολιγάρχες και ο Πούτιν απειλούν τον Αναστασιάδη ανοιχτά να μην τολμήσει να κουρέψει ρώσικα κεφάλαια έστω κι αν αυτά ανήκουν σε Ρώσους αντικαθεστωτικούς μαφιόζους.
 
Όπως όλα δείχνουν η αστεία κυβέρνηση Αναστασιάδη θα φάει χώμα και θα αναγκασθεί να επιστρέψει πίσω τα δις των Ρώσων ολιγαρχών και να ληστέψει μόνο τους ταλαίπωρους Κύπριους μικροκαταθέτες.
Αυτή τη στιγμή η Κύπρος και η Ευρώπη βρίσκονται στον αέρα. Οι Ευρωπαίοι θα πληρώσουν ακριβά την επιλογή τους. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τελευταίας στιγμή ο Πούτιν δήλωσε ότι είναι άδικο, αντιεπαγγελματικό και επικίνδυνο το κούρεμα.
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin σχολίασε σήμερα ότι ο προτεινόμενος φόρος επί των τραπεζικών καταθέσεων στην Κύπρο είναι «άδικος, αντιεπαγγελματικός και επικίνδυνος», σύμφωνα με όσα μετέφερε ο εκπρόσωπός του Dmitry Peskov.

Ο Peskov δήλωσε στα διεθνή πρακτορεία ότι ο Putin είχε έκτακτη συνάντηση σήμερα για να συζητήσει τις εξελίξεις στην Κύπρο

«Αξιολογώντας την πιθανή απόφαση για την επιβολή επιπρόσθετου φόρου των κυπριακών καταθέσεων, ο Putin δήλωσε πως αυτή η απόφαση, εάν ισχύσει, θα είναι άδικη, αντιεπαγγελματική και επικίνδυνη», δήλωσε ο Peskov.

Σύμφωνα με τη Moody’s, οι ρωσικές τράπεζες είχαν τοποθετήσει περίπου 12 δισ. δολάρια στις κυπριακές τράπεζες και οι εταιρικές καταθέσεις ανέρχονταν στα 19 δισ. δολάρια στο τέλος του 2012.



Πηγή:www.capital.gr


Δείτε τι έγραφε το "Κουρδιστό Πορτοκάλι">

















Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι"απεκάλυψε το οργισμένο τηλεφώνημα του Πούτιν στον Αναστασιάδη. 

Λίγες ώρες αργότερα ο βουλευτής και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειακών Τραπεζών της Ρωσίας,Ανατόλι Αξάνοφ, θα δηλώσει στο πρακτορείο Ιντερφάξ: 

-"Η εμπιστοσύνη απέναντι στην Κύπρο, ως ασφαλές μέρος για τοποθέτηση χρημάτων, θα μειωθεί στο μηδέν", δήλωσε στο πρακτορείο Ιντερφάξ ο Ανατόλι Αξάνοφ, βουλευτής και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειακών Τραπεζών της Ρωσίας.
Ο Αξάνοφ αναφέρθηκε σε εκτιμήσεις ειδικών σύμφωνα με τους οποίους τα ρωσικά κεφάλαια στην Κύπρο ενδέχεται να αγγίζουν τα 20 δισ. δολάρια (περίπου 15,4 δισ. ευρώ).

Η ρωσική έκδοση του αμερικανικού περιοδικού Forbes ωστόσο ανεβάζει σημαντικά το ποσό αυτό. Τον Σεπτέμβριο του 2012 ο οίκος αξιολόγησης Moody's υπολόγιζε ότι τα κεφάλαια ρωσικών εταιρειών που είναι τοποθετημένα στην Κύπρο φτάνουν τα 14,6 δισ. ευρώ. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν 9,2 δισ. ευρώ που έχουν καταθέσει οι ρωσικές τράπεζες στις κυπριακές.

Το Forbes επικαλείται επίσης τις εκτιμήσεις του οικονομικού τύπου με βάση τις οποίες οι καταθέσεις φυσικών προσώπων από τη Ρωσία στην Κύπρο κυμαίνονται από 8 μέχρι 35 δισ. ευρώ.

"Οι Ρώσοι έχασαν σε μια μέρα έως και 3,5 δισ. ευρώ" σημειώνει το περιοδικό στην ιστοσελίδα του. "Η είδηση της φορολόγησης σε ποσοστό έως και 10% στις καταθέσεις των κυπριακών τραπεζών έσπειρε τον πανικό στους Ρώσους επιχειρηματίες που περιλαμβάνονται στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους", προσθέτει το περιοδικό.



Παγωμένος είναι ο αέρας που φθάνει στην Κύπρο από τη Ρωσία!
Η Μόσχα δεν έχει λάβει καμία απόφαση ακόμα για την επέκταση του δανείου ύψους 2,5 δισ. ευρώ προς την Κύπρο ή σε σχέση με τη συμμετοχή Ρώσων επενδυτών στην ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζών του νησιού, σύμφωνα με ρωσική κυβερνητική που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

«Δεν υπήρξε καμία απόφαση ακόμα», ανέφερε η πηγή.
Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσαν ότι αναμένουν τη Ρωσία να επεκτείνει το δάνειο που παραχωρήθηκε στην Κύπρο για πέντε χρόνια μέχρι το 2021 και ενδεχομένως να αναθεωρήσει τους όρους του.Οι Ρώσοι είναι έξαλλοι με τους Κύπριους και σύντομα οι συνέπειες του θυμού της ρώσικης αρκούδας θα κάνουν την εμφάνισή τους.
Στα 18,3 δις δολάρια υπολογίζονται οι ρωσικές καταθέσεις στην Κύπρο σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RT. Το κόστος που θα έχει το κούρεμα για τους Ρώσους πολίτες εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 2 δις δολάρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" η οργή της Ρώσικης Μαφίας για την βίαιη αρπαγή των κεφαλαίων, δεν έχει προηγούμενο.
Οι Κύπριοι πολιτικοί που θα ψηφίσουν υπέρ του κουρέματος θα πρέπει να σκεφθούν πρώτα τις συνέπειες των πράξεών τους καθώς και τα αντίποινα της Ρώσικης Μαφίας τις μεθόδους της οποίας είδαμε στην περίπτωση Λιτβινένκο.
Μια νέα αποκάλυψη από το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" αλλάζει το σκηνικό στη Κύπρο και προσθέτει και νέο παίκτη στο θρίλερ του κουρέματος των καταθέσεων: Η Ρωσική Μαφία αλλά και Ρώσοι ολιγάρχες έστειλαν μήνυμα στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου της Κύπρου πως αν πειραχθούν οι καταθέσεις τους θα υπάρξουν αντίποινα χωρίς όρια. Οι Ρώσοι απειλούν ανοιχτά τους Κύπριους αλλά και τον Σόιμπλε. 
"Δεν είναι δυνατόν να βρεθεί κάποιος να κλέψει τη Ρωσική Μαφία και να μείνει ατιμώρητος...", λένε οι μυημένοι.
(Δείτε στη σχετική φωτό και διαβάστε τις γραμμές που ακολουθούν>Πριν από πέντε χρόνια, τον Νοέμβριο του 2006, τρεις άνδρες συναντήθηκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου Millennium στην περιοχή Μέιφερ του Λονδίνου. Ηταν Ρώσοι, γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους και είχαν κοινό παρελθόν στην KGΒ, τη ρωσική μυστική υπηρεσία πληροφοριών. Το περιεχόμενο της συνάντησης ήταν αυστηρά επαγγελματικό.
Αυτό που ακολούθησε ξεπερνά τη ζοφερή φαντασία σεναριογράφων κατασκοπευτικών ταινιών, αλλά και εξομολογήσεων πρακτόρων του Ψυχρού Πολέμου: Σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ, ο Αντρέι Λουγκοβόι δηλητηρίασε τον Αλεξάντερ Λιτβινένκο με πολώνιο-210, ένα σπάνιο ραδιενεργό ισότοπο, ρίχνοντας την ουσία στο τσάι του. Το ίδιο βράδυ ο Λιτβινένκο, που στο μεταξύ είχε επιστρέψει σπίτι του, ένιωσε φοβερή αδιαθεσία.
«Οταν ο Σάσα συναντήθηκε μαζί τους, ο Λουγκοβόι τού προσέφερε αλκοόλ. Ο Σάσα ξαφνιάστηκε και του απάντησε “αφού ξέρεις, δεν πίνω ποτέ αλκοόλ”. Τότε εκείνος του προσέφερε τσάι. Ο Σάσα αργότερα μου εξομολογήθηκε ότι το τσάι ήταν έτοιμο, κρύο και άγευστο. Ηπιε μερικές γουλιές χωρίς να το τελειώσει» αφηγείται η Μαρίνα Λιτβινένκο, χήρα του «Σάσα», όπως αποκαλεί τον άνδρα της, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές εκείνης της ημέρας.
«Ηταν 1η Νοεμβρίου, η έκτη επέτειος της εγκατάστασής μας στο Λονδίνο, μια συμβολική ημερομηνία, και είχα μαγειρέψει δείπνο για τους δυο μας. Ξαφνικά, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ο Σάσα άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Εμοιαζε με τροφική δηλητηρίαση, δεν είχαμε ιδέα ότι μπορεί να ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Επειτα από λίγες ώρες, ο πόνος δεν σταματούσε και μου είπε: “Μαρίνα, αισθάνομαι κάτι περίεργο. Πονάω τόσο πολύ, που δεν μπορεί να είναι μια απλή τροφική δηλητηρίαση”. Κάποια άλλη στιγμή μού είπε: “Νομίζω πως η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπά”. Η θερμοκρασία του σώματός του ήταν πολύ χαμηλή. Ολα έμοιαζαν ακατανόητα. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε».)
Aκόμη και ο Πούτιν ο οποίος θέλει να τιμωρηθούν οι ολιγάρχες που διατηρούν χρήματα εκτός Ρωσίας διαφωνεί με το κούρεμα. Ο Ρώσος ηγέτης το μόνο που θέλει είναι τα ονόματα. Στο μεταξύ σάλος έχει προκληθεί με όσους γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί και απέσυραν τις τελευταίες μέρες τις καταθέσεις τους, ανάμεσα σε αυτούς και φορείς της Εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες διατηρούν και "παράγοντες" του Αγίου Όρους. Το παιγνίδι χοντραίνει αδέλφια
Κουρδιστό πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: