Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Περίεργες κινήσεις καταθέσεων άνω των 100 χιλ.

....Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες 2-3 μέρες παρατηρούνται δύο φαινόμενα στις καταθέσεις της Eurobank 
1)καταθέσεις μετακινούνται προς την Alpha bank αλλά και το αντίθετο σε μικρότερη κλίμακα. H τάση αυτή είναι περιορισμένη αφορά μόνο το δίκτυο και όχι τα private banking. 
2)καταθέσεις άνω των 100 χιλιάδων ευρώ σπάνε σε μικρότερα ποσά με εντατικούς ρυθμούς, τόσο στην Eurobank όσο και στην Alpha bank, ειδικά στην Eurobank τις 2-3 τελευταίες μέρες. 
Οι δύο τράπεζες είχαν και έχουν τους περισσότερους καταθέτες με ποσά άνω των 100 χιλιάδων ευρώ και προφανώς εγείρεται θέμα μείζονος σημασίας καθώς οι καταθέτες ανησυχούν ειδικά οι ανασφάλιστοι καταθέτες. 
Δεν φεύγουν προς άλλες τράπεζες αλλά σπάνε ποσά άνω των 100 χιλιάδων ευρώ σε μικρότερα ποσά. ...

bankingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: