Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η επίσκεψη του Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη στην Κολωνία.


Με ιδιαίτερη χαρά και αγωνιστικό πνεύμα, βγαλμένο από άλλες εποχές, υποδέχτηκε η ομογένεια της Γερμανίας τον Γενικό Γραμματέα του Ε.ΠΑ.Μ. Καζάκη Δημήτριο στην Κολωνία. Ο Δ. Καζάκης, συνοδευόμενος από τον Δ. Κυπριώτη, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του πυρήνα του Ε.ΠΑ.Μ. Κολωνίας ο οποίος οργάνωσε μια σειρά δραστηριοτήτων και επαφών του Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. στην Κολωνία καθώς και την ανοιχτή ομιλία – συζήτηση του Δημήτρη Καζάκη με θέμα : Κρίση, Χρέος, Διέξοδος.
Bildschirmfoto vom 2013-04-16 20:16:49
Η ομιλία αυτή στην Κολωνία ολοκλήρωσε ένα κύκλο διεθνών επαφών, συνεντεύξεων, ομιλιών και άλλων δραστηριοτήτων του Δημήτρη Καζάκη στο εξωτερικό και κάλυψε ένα πάγιο αίτημα των Ελλήνων της διασποράς για άμεση επαφή με τον Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. και για υπεύθυνη ενημέρωση σχετικά με τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας. Η ανάγκη για ορθή και αξιόπιστη πληροφόρηση είναι μεγαλύτερη για τους Έλληνες του εξωτερικού, σε σχέση με τους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα, αφού η απόσταση από τις εξελίξεις και τα ελεγχόμενα σε μεγάλο βαθμό διεθνή κέντρα πληροφόρησης αποτελούν τους βασικούς ανασταλτικούς παράγοντες για την αντικειμενική ενημέρωση τους.
Η ευρωπαϊκή περιοδεία του Δ. Καζάκη ξεκίνησε από το Λονδίνο, όπου έπειτα από ένα διήμερο επαφών με την εκεί Ελληνική και Κυπριακή ομογένεια και σειρά άλλων δραστηριοτήτων κορυφώθηκε με την ομιλία του Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. σε πολυπληθές ακροατήριο στο Cass Business School του Λονδίνου.

Η συνέχεια της περιοδείας αυτής ολοκληρώθηκε με την τριήμερη επίσκεψη του Δ. Καζάκη στην Γερμανία (για Πρώτη φορά από την εκλογή του ως Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ.) και την ομιλία του σε επίσης πολυπληθές και ένθερμο ακροατήριο που αποτελούσαν Έλληνες από το πρόσφατο (των τελευταίων τριών ετών) κύμα μετανάστευσης που έπληξε την πατρίδα μας καθώς επίσης και συμπατριώτες μας που μετανάστευσαν στην Γερμανία σε παλαιότερες εποχές. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τους συμπατριώτες μας της ”δεύτερης γενιάς”, τα παιδιά των πρώτων Ελλήνων μεταναστών στην Γερμανία, κυρίως κατά τις δεκαετίες του ’60 του ’70 και του ‘80, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση και τρέφουν μεγάλη αγάπη για την γενέτειρα των γονιών τους, την Ελλάδα, καθώς και αισθήματα πατριωτισμού και αλληλεγγύης για τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Πρέπει επίσης να σημειωθεί το γεγονός ότι οι συμπατριώτες μας κατέφθασαν στην Κολωνία για την ομιλία του Δ. Καζάκη από κάθε γωνιά της Γερμανίας, έχοντας διανύσει σε αρκετές περιπτώσεις εκατοντάδες χιλιόμετρα απόσταση, τα οποία δεν στάθηκαν εμπόδιο, προκειμένου να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Το Μόναχο, η Φρανκφούρτη, το Ντύσελντορφ, το Μπίλεφελντ το Φράιμπουργκ ακόμη και η μακρινή Δρέσδη! είναι ενδεικτικά κάποιες πόλεις από τις οποίες ταξίδευσαν οι συμπατριώτες μας στην Κολωνία.
Η ομιλία του Δ. Καζάκη κάλυψε τις περισσότερες δυνατόν πτυχές της κρίσης στην Ελλάδα κάνοντας μια ιστορική αναδρομή της ελληνικής κρίσης, αναλύοντας τα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά αίτια αυτής και την σχέση της με την παγκόσμια κρίση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την νέα τάξη πραγμάτων και την πολιτική της παγκοσμιοποίησης έναντι της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας που έχει καταλυθεί από τα ξένα κέντρα εξουσίας και τους ντόπιους συνεργάτες τους καθώς και για τις σχέσεις Ελλάδας – Γερμανίας και τις σκοπιμότητες πίσω από τις αδελφοποιήσεις πόλεων. Οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) και το παρασκήνιο για την μετατροπή της χώρας σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης Ελλήνων και αλλοδαπών καθώς και οι προσπάθειες από μέρους της τρικομματικής κυβέρνησης, με τις πλάτες της αντιπολίτευσης, για την εκποίηση του ορυκτού μας πλούτου σε συνδυασμό με την πιθανή κήρυξη των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών (ΑΟΖ), αλλά και τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη του ελληνικού λαού, ήταν από τις θεματικές ενότητες που καθήλωσαν πραγματικά το ακροατήριο. Η ομιλία – συζήτηση δεν θα μπορούσε να παραλείψει πλήθος άλλων θεμάτων της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας όπως η τραπεζική κρίση στην Ευρώπη, στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου οι προβλέψεις του Δ. Καζάκη (πολύ νωρίτερα από τις εξελίξεις) για κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων και κατάρρευσης του τραπεζικού τομέα του νησιού έχουν θορυβήσει το καθεστώς των “έμμισθων” οικονομολόγων και δημοσιογράφων που συντηρούν το πολιτικό σκηνικό και φέρουν εξ ίσου ακέραιη ευθύνη με αυτήν των πολιτικών για το κατάντημα της χώρας . Οι επεξηγήσεις του Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημητρίου Καζάκη για το τι είναι το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο και οι διευκρινήσεις σχετικά με τους σκοπούς και τις δράσεις του αποτέλεσαν την καλύτερη ευκαιρία ενημέρωσης των συμπατριωτών μας από το στόμα του ίδιου του ιδρυτή του. Τέλος, η συζήτηση ολοκληρώθηκε με υποβολή προτάσεων και συγκεκριμένων μέτρων σε όλους τους τομείς που θα αποτελούσαν την αφετηρία της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης της χώρας και ανάκτησης της εθνικής κυριαρχίας προς όφελος του ελληνικού λαού.
Η απόλυτη επιτυχία της ευρωπαϊκής περιοδείας του Δ. Καζάκη είναι μόνο η αρχή ενός δύσκολου αλλά δίκαιου και πατριωτικού αγώνα, πέρα από τα κομματικά στερεότυπα του παρελθόντος που δίχαζαν τους Έλληνες, ο οποίος έχει σκοπό να απελευθερώσει την Ελλάδα από τα δεσμά των ντόπιων και ξένων συμφερόντων και να επιβεβαιώσει την ιστορία που θέλει τους Έλληνες να μεγαλουργούν όταν είναι ενωμένοι.
Από την Γερμανία, τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. και κάθε Έλληνας πατριώτης της διασποράς στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα, δηλώνουμε ότι δεν χαρίζουμε σε κανέναν την χώρα μας και δίνουμε υπόσχεση να αγωνιστούμε με κάθε μέσο για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τις ξένες δυνάμεις κατοχής και τους ντόπιους υπηρέτες τους.
Καλή Λευτεριά !

Δεν υπάρχουν σχόλια: