Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

- Πώς μπορείς να αναγνωρίσεις έναν δούλο;

- Απλά και εύκολα: Το μόνο που χρειάζεται να εξετάσεις, αν δεν το ξέρεις, είναι η θέση του στην κοινωνία που ανήκει. Μετά παρατηρείς για να διαπιστώσεις με ποιους είναι σε πόλεμο. (Μικρές διαφορές στο είδος των μαχών και στην έντασή τους, οφειλόμενες σε υπαρκτές διαβαθμίσεις της δουλοπρέπειας, είναι πιθανό να εντοπιστούν, χωρίς ωστόσο να αλλοιώνουν σοβαρά το αποτέλεσμα της παρατήρησης.) Ένας δούλος πάντως, όσο πιο ταλαίπωρος είναι, τόσο περισσότερο μάχεται τους ομοίους του. Οι δούλοι μόνο δούλους εχθρεύονται και μόνο δούλοι τούς ανταποδίδουν την εχθρότητα. Βασική ικανότητα του δούλου είναι να μπορεί να διακρίνει ότι ο εχθρός του είναι δούλος και η ισχυρότερη από τις πεποιθήσεις του είναι ότι ο ίδιος είναι ελεύθερος. Γνήσιος δούλος είναι αυτός που δεν ξέρει ότι είναι. 

- Και ποιο είναι το κυρίαρχο και αγαπημένο αντικείμενο διαφωνίας και διαμάχης μεταξύ δούλων;
- Ποιο αφεντικό είναι καταλληλότερο για να τους κυβερνάει. 

Ουδέν Αμιγές 

Δεν υπάρχουν σχόλια: