Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Τα ξενα ΜΜΕ που ζητούν την ΕΡΤ στον αέρα

51 Διευθυντές των Δημοσίων Μέσων που ανήκουν στην EBU, ζητούν με επιστολή τους, να ανοίξει και πάλι η ΕΡΤ.
Στην επιστολή αναφέρουν: "Εμείς, οι Γενικοί Διευθυντές των Δημοσίων Ραδιοτηλεοπτικών Οργανισμών της Ευρώπης -ΕΒU- , εκφράζουμε τη βαθιά μας ανησυχία για την πράξη της ελληνικής κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ.

Αυτή η αντιδημοκρατική και αντιεπαγγελματική πράξη της ελληνικής κυβέρνησης υπονομεύει την ύπαρξη των Δημοσίων Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα και την ανεξαρτησία τους από την κυβέρνηση.

Για αυτό το λόγο, καλούμε τον έλληνα πρωθυπουργό να αναθεωρήσει την απόφασή του, επιτρέποντας στην ΕΡΤ να ξαναεκπέμψει στην Ελλάδα και υποστηρίζουμε ολόψυχα την ανοιχτή επιστολή την οποία έστειλε ο πρόεδρος και η γενική διευθύντρια της EBU στις 11 Ιουνίου 2013".
Στην επίσημη σελίδα της EBU αναρτήθηκε η λίστα με τους Διευθυντές που υπογράφουν την επιστολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: