Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Radikal: Συνελήφθη κι Έλληνας ως υποκινητής στην Τουρκία!

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ένας Ελληνας βρίσκεται μεταξύ των έντεκα ξένων υπηκοόων που συνελήφθησαν και ανακρίνονται από τις τουρκικές αρχές για το ρόλο τους στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών στην Τουρκία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Radical, τέσσερις Αμερικανοί, δύο Βρετανοί, δύο Ιρανοί, ένας Ινδός, ένας Γάλλος κι ένας Ελληνας έχουν συλληφθεί απο τις αρχές με την κατηγορία της υποκίνησης των διαδηλώσεων στο πάρκο Γκεζί.
Οι ξένοι υπήκοοι συνελήθησαν χτες, ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι τουρκικές αρχές δεν έχουν ανακοινώσει δημοσίως ότι ανακρίνονται από την αστυνομία. Το δημοσίευμα της Rαdical αναφέρει μάλιστα ότι τέσσερις εξ αυτών είναι φοιτητές που επισκέφθηκαν την Τουρκία στο πλαίσιο του προγράμματος Εrasmus. 
Επίσημη αντίδραση μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε από την Ελληνική πλευρά, ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να ασυμβεί τις επόμενες ώρες. Οι διαδηλώσεις συνεχίζονται για 10η μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: