Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Τους «μύθους» της σπάταλης και υπεράριθμης ΕΡΤ καταρρίπτει το Spiegel – Στα 109 ευρώ ανά κάτοικο το κόστος της γερμανικής τηλεόρασης, ποσό 4πλάσιο της ΕΡΤ! – Στα… ύψη ο αριθμός του προσωπικού – Μόνο η… βαυαρική τηλεόραση απασχολεί 5.000 άτομα!

Τα προτάγματα του Α. Σαμαρά περί «σπάταλης» και «υπέρογκης» δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, καταρρίπτει το γερμανικό περιοδικό «Spiegel», το οποίο αμφισβητεί ευθέως τα φαινομενικά… αίτια του «κλεισίματος» της ΕΡΤ.

Προς πιστοποίηση των ισχυρισμών του, το Spiegel παραθέτει τις οικονομικές καταστάσεις αλλά και τους προϋπολογισμούς της γερμανικής ραδιοτηλεόρασης.
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, τα δύο κρατικά τηλεοπτικά κανάλια, το ARD και το ZDF, επιδίδονται συνεχώς σε υπερτιμολογήσεις παραγωγών, με αποτέλεσμα να εμφανίζουν ακόμα πιο «υπέρογκους» προϋπολογισμούς.
Δομώντας την επιχειρηματολογία του, επισημαίνει πως το κόστος λειτουργίας των δύο κρατικών σταθμών ανέρχεται στα 8,7 δισ. ευρώ ετησίως, ποσό που αντιστοιχεί στα 109 ευρώ ανά κάτοικο.
Εν αντιθέσει, στην Ελλάδα το κόστος λειτουργίας της ΕΡΤ υπολογίζεται στα μόλις 26 ευρώ ανά κάτοικο.
Εν συνεχεία, το Spiegel προς υποστήριξη των ισχυρισμών του, συγκρίνει την Βαυαρική Ραδιοφωνία(τηλεόραση και ραδιόφωνο) με την ΕΡΤ. Η Βαυαρία αριθμεί πληθυσμό 12,4 εκατ. κατοίκους, ενώ η Ελλάδα 11,3 εκατ. κατοίκους. Ωστόσο, οι χρηματοδοτικές ανάγκες της βαυαρικής ραδιοφωνίας ανέρχονται στα 1,045 δισ. ευρώ, ποσό που είναι 3,5 φορές υψηλότερο έναντι της ΕΡΤ.
Παράλληλα, καταρρίπτοντας τον «μύθο» του υπεράριθμου προσωπικού, το Spiegel καθιστά γνωστό πως η βαυαρική ραδιοφωνία απασχολεί 3.350 μόνιμους υπάλληλους και 1.500 ελεύθερους συνεργάτες ενώ το ZDF, το οποίο διαθέτει μόνο τηλεοπτικό κανάλι, 8.000 άτομα!
Εν αντιθέσει, η ΕΡΤ απασχολεί μόλις 2.600 υπαλλήλους.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: