Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Πετάμε … τουρκικά;


Γράφει η Θάλεια Χούντα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε την επιβεβαίωση των πληροφοριών, που κάνουν λόγο για εξαγορά της Olympic Air από τις τουρκικές αερογραμμές! Η προσφορά που κατέθεσαν οι γείτονες, αναφέρεται, ότι είναι κατά 20 εκ. ευρώ ανώτερη αυτής της Aegean και ουσιαστικά αποτελεί … μονόδρομο η κατάληξη.

Τι σημαίνει αυτό; όλοι μπορούμε να φανταστούμε, να τους παραδώσουμε τον εναέριο χώρο μας για τις πτήσεις, να τους παραδώσουμε τα αεροδρόμιά μας, να τους πληρώνουμε το αντίτιμο, να τοποθετηθεί το φέσι στην θέση των ολυμπιακών κύκλων κοκ.
Μπράβο στην κυβέρνηση, αν ισχύει η πληροφορία! Κάθε ημέρα μας εκπλήσσετε και περισσότερο! Όσο για τους ήρωες πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: