Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Βενζίνη με δελτίο και απαγόρευση οχημάτων- Τι περιλαμβάνει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για ανεφοδιασμό


energeia-570
Μια σειρά απαγορεύσεων προβλέπει το Σχέδιο Μέτρων Έκτακτης Ανάγκης (ΣΜΕΑ) που εγκρίθηκε με πράξη του υπουργικού συμβουλίου και αφορά νομοθετικές ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν τον Φεβρουάριο με τις οποίες ενσωματώνονται στο ελληνικό δίκαιο κοινοτικές οδηγίες για την ασφάλεια ανεφοδιασμού στην ενέργεια.

Το νέο σχέδιο προβλέπει συγκεκριμένα βενζίνη με δελτίο, απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων ή ιδιωτικών αεροσκαφών κλπ, ακύρωση δρομολογίων πλοίων, περιορισμός του χρόνου λειτουργίας καταστημάτων και των φωτεινών επιγραφών τους αλλά και άλλες απαγορεύσεις.

Στο ΣΜΕΑ αναφέρεται λεπτομερώς τόσο ο χρόνος στον οποίο θα πρέπει να εφαρμοστούν τα έκτακτα μέτρα για τον εφοδιασμό της αγοράς καυσίμων όσο και το πότε εφαρμόζονται εθελοντικά μέτρα, πότε κρίνονται υποχρεωτικά, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα συνεργάζονται τα εμπλεκόμενα υπουργεία (Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών, Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας, κλπ).

Παράλληλα προβλέπεται απαγόρευση της κίνησης σκαφών αναψυχής και ιδιωτικών αεροσκαφών, η ακύρωση πτήσεων και δρομολογίων πλοίων, χωρίς κάποια ελάχιστη πληρότητα (μέσω συνένωσης δρομολογίων και μετά την σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων κατά περίπτωση δημόσιων υπηρεσιών), η εντατική χρήση των υφιστάμενων αστικών λεωφορείων με φυσικό αέριο, ακόμα και η υποχρεωτική από κοινού μετακίνηση συγκεκριμένου αριθμού επιβατών με οχήματα ιδιωτικής χρήσης.

Το σχέδιο προβλέπει δύο ειδών περιπτώσεις στις οποίες μπορεί να εφαρμοστούν τα μέτρα έκτακτης ανάγκης: Σε μια «τοπική σοβαρή διαταραχή» ή σε μια «διεθνή σοβαρή διαταραχή».
Σημ.axinosp:Νάτα, νάτα........... όλοι ετοιμάζονται για την 1 Οκτώβρη στην Αμερική !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: