Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

DAVID ATTENBOROUGH: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ




Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Σεπτεμβρίου 2013
«Ο κορυφαίος παγκοσμιοποιητής Sir David Attenborough, ο οποίος περιέγραψε πέρυσι τους ανθρώπους ως« πανούκλα στη Γη », τώρα κάνει έκκληση στα έθνη του κόσμου να σταματήσουν την αποστολή επισιτιστικής βοήθειας στα πεινασμένα έθνη, προκειμένου να μειώσουν τον πληθυσμό του κόσμου.
Μιλώντας στην Daily Telegraph, ο ψυχοπαθής τύπος επεκτάθηκε πάνω στην έννοια του ότι η μάστιγα της ανθρωπότητας πρέπει να μειωθεί σε όλο τον κόσμο.
Μείωση, που σύμφωνα με τον ίδιο, σημαίνει να πεθαίνουν από την πείνα φτωχότερα έθνη που έχουν αποδεκατιστεί από τις κυρίαρχες παγκόσμιες δυνάμεις.
Το πρόβλημα όμως, λέει ο Attenborough, έρχεται ενάντια σε πολλές "τεράστιες ευαισθησίες» που εξακολουθούν να εμποδίζουν τον στόχο της μαζικής μείωσης του πληθυσμού ».

atheatignosi 

Δεν υπάρχουν σχόλια: