Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

It's the end of the world as we know it (and i feel fine)



Το Ελληνικό πολιτικό κατεστημένο τρέχει πανικόβλητο τις τελευταίες μέρες, να δώσει ακόμα μια φορά τους όρκους υποταγής να ζητήσει προστασία, αλλά  και να ζητήσει οδηγίες από τους μέχρι τώρα "δυνατούς" του Πλανήτη !!

Σαμαράς στην Αμερική, Βενιζέλος στο Ισραήλ, Τσίπρας στις Βρυξέλλες.

Δυστυχώς χάσανε... (!!)


Το μαγαζί στην Αμερική είναι "κλειστό", οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών τρέχουν να σώσουν την ΕΕ από την Ιταλική κρίση, και το Ισραήλ με το Νετανιάχου μόνο του, παλεύει να μαζέψει υποστήριξη, για επίθεση στο Ιράν αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία  !!

Το Ελληνικό Δικαστικό κατεστημένο διάλεξε ήδη πλευρά βλέποντας τα υπερατλαντικά αφεντικά να κλείνουν-καταρρέουν   "αθωώνοντας" την Χρυσή Αυγή, το Tea Party της Ελλάδος κατά το beforeitsnews, και το DefenceNet το οποίο μας λέει στην ουσία ότι οι Ακραίοι Ρεπουμπλικάνοι αναγνωρίζουν το κόμμα του Μιχαλολιάκου σαν ιδεολογικά αδελφό !!

Δεν το βλέπουν σαν μια εγκληματική συμμορία της νύχτας και αντιδρούν στις διώξεις που αφίσταται,
μαζί τους ενάντια στις διώξεις, όλως τυχαίως ο μαϊντανός οικονομολόγος των ΜΜΕ Βαρουφάκης 
και νυν υπάλληλος του Σόρος, που ανοίγει για λογαριασμό των αφεντικών του μια δίοδο επικοινωνίας με την Χρυσή Αυγή, μπας και σώσει ότι μπορεί να σωθεί από τα συμφέροντα των Αμερικάνων στην περιοχή!!

Την ίδια μέρα η πρεσβεία της Ρωσίας δέχεται επίθεση από "αγνώστους" στην Λιβύη !!
Αν δούμε τις επόμενες μέρες απόβαση Ρώσων Πεζοναυτών στην Τρίπολη για να προστατεύσουν
την πρεσβεία τους και να εμφανίζονται σαν απελευθερωτές από μερίδα του πληθυσμού,
προφανώς πρώην Κανταφικών  και συνάμα να στρώνουν στο κυνήγι τους συνεργάτες των Αμερικάνων στην περιοχή, μαζί την αποδυναμωμένη Αλ-Κάιντα, μην εκπλαγείτε, το ντόμινο έχει ήδη αρχίσει !!!!!!

Ο Ρωσικός Αννίβας, δεν είναι προ των πυλών της Ρώμης,γιατί η Ρώμη μόλις "έκλεισε" !!
Δεν ενδιαφέρει τους Ρώσους να κατακτήσουν την Ουάσιγκτον, με την πολεμική και οικονομική ισχύ τους, όπως έκαναν οι Αμερικάνοι αλαζονικά το 90 με την Coca Cola και τα MacDonalts στην Μόσχα.
Τους ενδιαφέρει να αποκόψουν όλες τις αποικίες που τροφοδοτούν με ζεστό χρήμα την Wall Street!!

Θα διαλύσουν όλες τις συναλλαγές που είναι σε δολάρια με πρώτο και καλύτερο το πετρέλαιο.

Ήδη η Ινδία, έκανε την αρχή, η υπόθεση στην Λιβύη μόλις ξεκίνησε, η Αίγυπτος ήδη θεωρείται χαμένο χαρτί για την Αμερική μιας και έχασε τον Μόρσι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Η Συρία κερδήθηκε την τελευταία στιγμή είπαμε είναι μανούλες σε αυτά οι Ρώσοι, και εδώ οι Αμερικάνοι έχασαν όπως έχασε ο Χίτλερ στο Στάλινγκραντ, όταν είχαν φτάσει οι Ρώσοι να κατέχουν μόλις μερικά μέτρα  της πόλης και οι νίκη ήταν στο τσεπάκι του Γερμανού διοικητή Φον Πάουλους!!
Η Τουρκία μετά τα γεγονότα στο πάρκο Γκεζί, ρίχνει τίτλους τέλους στο ρόλο του χωροφύλακα των Αμερικάνων στην περιοχή και σε λίγο καιρό η απαγκίστρωση της από τον Αμερικάνικο παράγοντα, θα είναι εντυπωσιακή!!

Η Ιαπωνία τελεί υπό Πολιτική, Οικονομική και Κοινωνική κατάρρευση, μιας και δεν συνήλθε ποτέ
από το σεισμό και το μετέπειτα  τσουνάμι το 2011 !!

Η μία μετά την άλλη οι χώρες της λεκάνης της Μεσογείου, θα αρχίσουν  να φεύγουν από την Αμερικάνικη κηδεμονία, γι'αυτό και η τόση πρεμούρα των Σαμαρά-Βενιζέλου-Τσίπρα !!

Το τέλος τους δεν θα είναι μακρυά !!

Στις επόμενες μέρες οι Αμερικάνοι, θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν,
μόνο στα λόγια με πύρινους λόγους και απειλές κατά πάντων μιας και είπαμε το μαγαζί είναι "κλειστό", θα δουν την Wall Street να  καταρρέει !


Η  τελευταία σύμμαχος των Αμερικάνων η Αγγλία, απλά θα προσπαθήσει να επιβιώσει
και αν τολμήσει να ακουστεί, ψελλίζοντας κάποια λογάκια υπέρ των ΗΠΑ, το Χρηματιστηριακό Citi
αλλά και οι Βρετανικές ποδοσφαιρικές ομάδες, θα νιώσουν μια ταπεινωτική ήτα αντίστοιχη της Δουνκέρκης του 40 !!


Δεν υπάρχουν σχόλια: