Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Η σκηνή που ανατρίχιασε όλο τον κόσμο μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο και χιλιάδες πιστούς [Βίντεο]

«Προφητικό σημάδι» ή κακό μαντάτο στην Αγία Έδρα
Μια αν μη τι άλλο σπάνια σκηνή που εκτυλίχθηκε μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο και εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς έχει σταθεί αφορμή για σειρά σχολίων αλλά και φόβους για επικείμενο… κακό μαντάτο στην Αγία Έδρα.
Δυο λευκά περιστέρια που άφησαν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι μαζί με τον Πάπα, ως σύμβολα της ειρήνης, δέχθηκαν μια ανελέητη επίθεση από γλάρους και κοράκια.
Οι συμβολισμοί είναι αν μη τι άλλο προφανείς.
Τα περιστέρια απελευθερώθηκαν υπέρ της ειρήνης στην Ουκρανία για την οποία μίλησε χθες ο Πάπας. Μια τέτοια συμβολική κίνηση γίνεται στο Βατικανό κάθε τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου.
Πολλοί τώρα στο διαδίκτυο μιλούν για «προφητικό σημάδι» ή ακόμη και για «θεϊκή παρέμβαση» σε σχέση με τα σκάνδαλα που έχουν κατά καιρούς αμαυρώσει την εικόνα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες όπως κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα και το διαδίκτυο είναι εντυπωσιακές.






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: