Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Κόκκινος συναγερμός στη Βρετανία λόγω ανέμων 170 χλμ/ώρα





Στην έκδοση ενός σπάνιου «κόκκινου συναγερμού» προέβη η Μετεωρολογική Υπηρεσία στη Βρετανία, καθώς από νωρίς το απόγευμα και έως τη νύχτα άνεμοι ταχύτητας περίπου 170 χιλιομέτρων την ώρα αναμένεται να πλήξουν τα δυτικά παράλια.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, οι άνεμοι θα προκαλέσουν ζημιές σε κτίρια, θα ξεριζώσουν δέντρα, ενδεχομένως θα προκαλέσουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, ενώ θα δημιουργήσουν και τεράστια κύματα που θα σκεπάσουν παραλιακές περιοχές. Συστήνεται στους κατοίκους των περιοχών αυτών να μην κυκλοφορούν στους δρόμους.

Την ίδια ώρα, ανοιχτά των δυτικών ακτών και στη Θάλασσα της Ιρλανδίας αναμένονται άνεμοι ισχύος 12 μποφόρ, με αποτέλεσμα να έχουν διακοπεί όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Οι ισχυροί άνεμοι θα χτυπήσουν περιοχές που είναι εδώ και εβδομάδες πλημμυρισμένες. Οι κάτοικοι που βρίσκονται σε απόγνωση έχουν προειδοποιηθεί ότι τις επόμενες ημέρες, πέρα από τους ισχυρούς ανέμους, θα σημειωθούν νέες βροχοπτώσεις, με ποσότητα νερού ίση με αυτή ενός συνηθισμένου μήνα.



Σε ισχύ βρίσκονται 16 σοβαρές προειδοποιήσεις για πλημμύρες, που σημαίνουν κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές. Ήδη πάνω από χίλιες οικίες έχουν εκκενωθεί τις τελευταίες ημέρες, ενώ τουλάχιστον 540 άνθρωποι στην Κοιλάδα του Τάμεση, δυτικά του Λονδίνου, χρειάστηκαν την επέμβαση σωστικών συνεργείων για να εγκαταλείψουν τα πλημμυρισμένα τους σπίτια.

Στις περιοχές που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες πλημμύρες και ζημιές έχουν αναπτυχθεί μαζί με πυροσβέστες και διασώστες και 1.500 στρατιώτες, καθώς ο στρατός έχει αναλάβει πλέον ηγετικό ρόλο στο σχεδιασμό αντιμετώπισης της κατάστασης.

Το πρωί ο πρωθυπουργός Κάμερον προήδρευσε ακόμα μίας σύσκεψης της επιτροπής αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων Cobra, ενώ δεσμεύθηκε πως η κυβέρνηση θα καλύψει τις οικονομικές ανάγκες των πλημμυροπαθών. «Τα χρήματα δεν αποτελούν ζήτημα», επανέλαβε το μεσημέρι ο κ. Κάμερον από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων. Η κυβέρνησή του δέχεται επικρίσεις για ανεπαρκή αντιπλημμυρικά έργα.

Σημαντικά εξακολουθούν να είναι τα προβλήματα και στις μετακινήσεις, κυρίως στο σιδηροδρομικό δίκτυο που καλύπτει τη δυτική Βρετανία. Κατολισθήσεις, πλημμύρες και υποχωρήσεις εδαφών έχουν απομονώσει αρκετά χωριά.

Πηγή

1 σχόλιο:

axinosp είπε...

The Telegraph's personal finance reporter Jessica Winch reports that Royal Bank of Scotland (RBS), Santander and HSBC are offering mortgage repayment holidays to help customers affected by flooding.

http://www.telegraph.co.uk/topics/weather/10632568/UK-floods-weather-latest.html

Τα λαμόγια οι Τραπεζίτες πάντως προσφέρουν,
ακόμα και τρίμηνη παύση πληρωμών στους πληγέντες !!
Τώρα αν το σπίτι είναι υποβρύχιο και ο Ιδιοκτήτης τους πει ελάτε πάρτε το,
βάσει της υποθήκης, καταλαβαίνετε τι έχουν να πάθουν οι Τράπεζες
Να μην μιλήσουνε τι έχουν να πληρώσουν οι Ασφαλιστικές,
γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι !!
Τελικά νομίζω ότι μετά το τσουνάμι της Ιαπωνίας,
αυτή θα είναι η μεγαλύτερη καταστροφή στο ανεπτυγμένο κόσμο !!
Το 2014 θα είναι χρονιά πόνου για την Αγγλία,
επιτέλους όλα εδώ πληρώνονται