Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ντόνετσκ: Αγνοείται λεωφορείο με παιδιά

Άγνωστοι απήγαγαν λεωφορείο με 25 παιδιά, ανάμεσα στα οποία ορφανά και παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφερειακής Κυβερνητικής Διοίκησης του Ντόνετσκ.
Το λεωφορείο έφυγε σήμερα το πρωί από την πόλη Σνεζνόε (Ντόνετσκ) με προορισμό την περιοχή Ντνιπροπετρόφσκ. Στην πορεία, και ενώ συνοδευόταν από διοικητικό αυτοκίνητο ελέγχου, υποχρεώθηκε να σταματήσει σε ελεγχόμενη περιοχή. Ένοπλοι ανάγκασαν τους συνοδούς να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση,το διοικητικό αυτοκίνητο ελέγχου έμεινε στη θέση του και το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του προς την κατεύθυνση της Κριμαίας συνοδεία ενόπλων.

Τα παιδιά έμειναν χωρίς συνοδευτικά έγγραφα και χωρίς βοήθεια. Αυτή τη στιγμή η τοπική διοίκηση διερευνά περαιτέρω το συμβάν.

Ένας από τους ηγέτες της πολιτοφυλακής του Ντονμπάς ενημέρωσε το ειδησεογράφο πρακτορείο Ria Novosti ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για το συμβάν. Ο ίδιος προσέθεσε ότι η αυτό-ανακηρυχθείσα Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ οργανώνει μετακινήσεις παιδιών προς τη Ρωσία, αλλά όχι προς την περιοχή Ντνιπροπετρόφσκ.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός της αυτό-ανακηρυχθείσας Λαϊκήςς Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Αλεξάντερ Μποροντάι, δεν απέκλεισε ότι μέλη της πολιτοφυλακής θα μπορούσαν να απαγορεύσουν τη μετακίνηση των παιδιών προς την περιφέρεια Ντνιπροπρτρόφσκ. Ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα ότι τα παιδιά θα είναι ασφαλή.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: