Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Πως θα νικήσουμε τον Έμπολα 2 !!

Μια διόρθωση στο άρθρο μου Πως θα νικήσουμε τον Έμπολα !! για τις λάμπες UV πρέπει να είναι μόνο UV-A και όχι UV-C, αυτές απολυμαίνουν τον χώρο(σκοτώνουν κατά 99% τα μικρόβια) αλλά προκαλούν τύφλωση εγκαύματα, καρκίνο κλπ

Αυτό που θέλουμε όμως στον Εμπολα αλλά και σε άλλες περιπτώσεις ιών (πχ. Δάγκειος πυρετός),
οι λάμπες πρέπει να απενεργοποιούν τον ιό και όχι να τον σκοτώνουν, με αποτέλεσμα αυτός να εισέρχεται στο οργανισμό και να μην μπορεί να πολλαπλασιάζεται, αλλά ταυτόχρονα να μπορεί ο οργανισμός μας άμεσα να παράγει τα δικά του αντισώματα και στην συνέχεια να νικά αυτόν τον ιό.

Η διαδικασία αυτή την χρησιμοποιούν οι φαρμακοβιομηχανίες σήμερα για την παρασκευή εμβολίων από απενεργοποιημένους ιούς, π χ (Inactivation of dengue virus) μόνο που την πληρώνεις πανάκριβα.

Η ύπαρξη όμως την δεκαετία του 70 σε μαζικούς χώρους λάμπες UV-A (black light) όπως είπα και στο προηγούμενο άρθρο μου, χαλούσε στους Φαρμακοβιομήχανους την κομπίνα της παρασκευής εμβολίων, με αποτέλεσμα, καλέσανε τα παιδιά του Σόρος, τους "Οικολόγους", και ζητήσανε την απόσυρση τους, γιατί κινδύνευε το στρώμα του όζοντος με μια τρύπα τεράστια !!

Το τι πωλήσεις γίνονται μέχρι σήμερα, σε καινούργια ψυγεία και αντηλιακά αλλά και άλλα προϊόντα με βάση τον φόβο της τρύπας του ¨Οζοντος, δεν λέγεται !!

Τώρα όμως που ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ο Έμπολα και όχι μόνο είναι προ των πυλών, του Δυτικού κόσμου και τα θύματα θα μετριούνται σε δισεκατομμύρια, μέσα σε 2 χρόνια, οι φαρμακοβιομηχανίες δεν προλαβαίνουν να παρασκευάσουν το εμβόλιο του Έμπολα, πριν το εξάμηνο και τα περιθώρια στενεύουν θανάσιμα !!

Ο λόγος που δεν προλαβαίνουν είναι απλός και λέγεται φόβος !!

Λόγω φόβου του Έμπολα στους επόμενους λίγους μήνες καταρρέει όλο το οικοδόμημα του καπιταλισμού και οι ιθύνοντες το ξέρουν, αλλά και έχει αρχίσει να αναφέρεται τελευταία σε άρθρα στο διαδίκτυο.

Αν φοβάσαι τον Έμπολα δεν πας σχολείο, δεν πας στην δουλειά σου, δεν καταναλώνεις, δεν χρεώνεσαι, δεν ταξιδεύεις με Μαζικά μέσα μεταφοράς, (Μετρό, Λεωφορεία, Αεροπλάνα), κλειδώνεσαι στο σπίτι, παίρνεις τρόφιμα,νερό,φάρμακα, καραμπίνες και περιμένεις να γλυτώσεις από την επερχόμενη επιδημία, αποτέλεσμα ........Καπιταλισμός τέλος !!

Αν καταρρεύσει όμως ο Καπιταλισμός, πως θα χρηματοδοτηθούν οι φαρμακοβιομηχανίες για να παρασκευάσουν εμβόλια, ; Δεν θα παράγουν.....χάσατε κύριοι !!

Η μόνη σου επιλογή επομένως είναι μόνο μία....λάμπες UV-A.

Είναι φτηνή λύση και επιπλέον υπάρχουν και σε πολλές άλλες συσκευές πχ ηλεκτρονικές συσκευές για τα κουνούπια. Η προσέλκυση τους με φως Ultraviolet τυχαίνει να γίνεται με λάμπα UV-A !! Έτσι έχεις και απαλλαγή από κουνούπια αλλά και προστασία από Έμπολα αλλά και από Δάγκειο πυρετό που αυτή την στιγμή, εξαπλώνεται σαν επιδημία σε Κίνα αλλά και σε όλη την Τροπική ζώνη της Αμερικής !!

Έτσι που λέτε πας στην δουλειά σου, ή στο σπίτι σου και βάζεις αυτές τις ηλεκτρονικές συσκευές για τα κουνούπια, δεν λες ότι είναι για τον Έμπολα, γιατί μέχρι να τους εξηγήσεις και να το καταλάβουν θα σε περνάνε για τρελό, αλλά για κουνούπια που σε έχουν τρελάνει και καλά στο τσίμπημα και είσαι διπλά ωφελημένος αλλά και σώσεις πολύ κοσμάκη από αυτές τις αρρώστιες, δύο σε ένα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: